Hot Chip «One Life Stand» (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu elektrodīvaiņi «Hot Chip» šodien Apvienotajā Karalistē laiž klajā savu ceturto studijas albumu «One Life Stand».

Hot Chip «One Life Stand»

(Parlophone)

7/12

Lai arī kā man patiktu šie londonieši, diemžēl esmu spiests atzīt, ka vīri atgriezušies ar diezgan bezzobainu jaunu ierakstu. Albumu bez nerva un bez harismas.

Hot Chip "One Life Stand"
Hot Chip "One Life Stand" Foto: Publicitātes foto

Ja grupas iepriekšējais albums «Made in the Dark» bija pārlieku eksperimentāls un smagnējs (izņemot, protams, lielisko singlu «Ready For The Floor»), tad šis jaunais veikums - «One Life Stand» ir pārāk popsīgs un pārāk neeksperimentāls. No viena grāvja otrā... Neviena jaunā albuma dziesma tā pa īstam neuzrunā.

Abi grupas līderi Aleksis Teilors (Alexis Taylor) un Džo Godārs (Joe Goddard) gan apgalvo, ka, rakstot šo plati, viņiem bijis ļoti daudz laika, lai atlasītu labākās idejas, taču, manuprāt, šoreiz kāds man nezināms aprēķins ir ņēmis virsroku un ieraksts arī pēc trešās un ceturtās noklausīšanās reizes bezpersoniski paslīd garām. Par to, ka vienu no dziesmām («Keep Quiet») iedvesmojusi dziedošā skotu mājsaimniece Sūzana Boila, labāk neko neminēšu...

Interesanti, protams, dzirdēt kādus interesantus sintezatoru tembrus, taču ar to šoreiz nepietiek.

Izdošanas datums 01.02.2010.

«One Life Stand» dziesmu saraksts:

«Thieves in the Night»

«Hand Me Down Your Love»

«I Feel Better»

«One Life Stand»

«Brothers»

«Slush»

«Alley Cats»

«We Have Love»

«Keep Quiet»

«Take It In»

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu