Jason Derulo "Jason Derulo" (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ klajā nāk 20 gadus vecā amerikāņu dziedātāja Džeisona Derulo (Jason Derulo) debijas albums, kura esošos un topošos singlus šogad dzirdēsim (radio un tv) ļoti, ļoti bieži.

Jason Derulo "Jason Derulo"

(Warner Bros)

6/12

Maiami dzimušais jauneklis (īstajā vārdā Jason Desrouleaux, viņa vecāki ir no Haiti) savas pirmās dziesmas sācis rakstīt jau astoņu gadu vecumā, vēlāk pusaudžu gados kā komponists jau sācis sadarbību ar zināmiem R&B un hiphopa mūzikas māksliniekiem - P.Didiju, Kesiju (Cassie), Šonu Kingstonu (Sean Kingston) u.c. Arī šobrīd Derulo ir pieprasīts komponists - viens no viņa pēdējiem darbiem (kā līdzautoram) ir 22 gadus vecā Virdžīnijas salu dziedātāja Aijaza (Iyaz) saulainais supersingls "Replay".

Pagājušogad paša Derulo debijas singls "Whatcha Say" burtiski "uzsprāga" ASV singlu topā, ātri vien sasniedzot 2 miljonu mp3 lejupielāžu robežu. Tiesa, daļa nopelnu producentam J.R. Rotemam un britu dziedātājai Imodžinai Hīpai (Imogen Heap), kuras dziesmas "Hide And Seek" fragments samplēts minētajā dziesmā.

Jason Derulo "Jason Derulo"
Jason Derulo "Jason Derulo" Foto: Publicitātes foto

Pēc "Whatcha Say" milzīgajiem panākumiem seko tūre ar ekscentrisko Lēdiju Gāgu (Lady Gaga) un gatavošanās debijas albuma ierakstam. Te nu tas ir - 10 dziesmas, no kurām pirmās četras ir jau zināmi un nākotnē ieplānoti singli.

Pēc "Whatcha Say" daudzi popmūzikas cienītāji ar interesi gaidīja, kas un kāds tad būs Derulo otrais singls, priekštats par šo jaunekli tā īsti nebija izveidojies. Noklausoties debijas plati, daudz kas top skaidrāks. Proti, Derulo ir vairāk popmūzikas, mazāk R&B mūzikas pārstāvis, albumā blakus visnotaļ salkanām mīlas balādēm iekļauti arī šobrīd aktuāli deju hiti. Piemēram, minētais otrais singls "In My Head", kas šobrīd ir dziesmu numur 1 Apvienotajā Karalistē, ir droši liekams vienā plauktiņā ar nigēriešu izcelsmes britu R&B mūzikas producentu un izpildītāju Taijo Kruzu (Taio Cruz). Tas pats sakāms arī par gaidāmo ceturto singlu "The Sky's the Limit", kas pulsē vieglā eirodensa ritmā un muzikāli balansē kaut kur starp Šona Kinkstona regejisko un Tinčija Straidera urbāno skaņu pasauli. Drīzumā gaidāmais (23.martā) trešais singls "Riding Solo" arī ir viegls, vasarīgs deju hits minētā Aijaza garā.

Viena no kaitinošākajām detaļām albumā, ir Izraēlā dzimušā producenta J.R. Rotema audio vizītkarte teju vai katrā dziesmā: "Dž..dž..dž..dž..Ār", kas it kā pasvītro, marķē šo mūzikas produktu gluži kā kādu desu vai sieru. 

Kamēr šis produkts svaigs, tikmēr to varam baudīt...

Izdošanas datums - 01.03.2010.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu