The Soft Pack "The Soft Pack" (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Ja būtu 2001.gads, tad šie Sandjego jaunekļi (tagad gan puiši dzīvojas pa Losandželosu) būtu katras jauniešu mājas ballītes regulāri viesi, blakus "The Strokes" u.c. tolaik aktuālām garāžroka grupām.

The Soft Pack "The Soft Pack"

(Heavenly)

8/12

Laiki mainījušies un "The Strokes" jau dēvējami par nopelniem bagātiem pagājušā gadu desmita māksliniekiem, taču pati būtība jau nemainās, proti, ieraksti ar lipīgām, vitālām rokdziesmām turpinās atrast ceļu pie klausītāja. Noskatieties pievienoto video un noklausieties audio, un, ja dziesmas vidū jūsu kājas vēl nesitas līdzi ritmam, tad kaut kas nav kārtībā... Vai varbūt ar mani pašu kaut kas nav kārtībā? Katrā ziņā The Soft Pack manā pēdējo gadu rokmūzikas hierarhijā stāv blakus Atlantas "puķu pankiem" Black Lips un jau minētajiem The Strokes.

Sākotnēji grupa bija pazīstama ar nosaukumu "The Muslims" (2008.gadā izdots debijas albums), taču rasistisku komentāru dēļ mainīja šo nedaudz provokatīvo vārdu. Grupā spēlē četri mūziķi - Mets Lamkins (ģit., vok.), Metijs Maklaflins (ģit.), Deivids Lantsmans (bass) un Braiens Hils (bungas). Šobrīd grupa ir parakstījusi vienošanos ar izdevējiem "Heavenly Recordings/Coopertive Music".

"C'mon" vien ir ko vērts (skat. video)

"Don't have the look, don't have the name

Don't have the walk, don't want to talk, don't act the same

Now your town could be the next big thing."

Izdošanas datums - 01.02.2010.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu