Ryan Adams "Demolition"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Raiens Adamss (Ryan Adams) ir viena no spožākajām tā dēvētā alt-country mūzikas virziena zvaigznēm.

Ryan Adams "Demolition"

(Universal)

8/12

Īpaši pēc pagājušā gada komerciāli veiksmīgā albuma "Gold", kuru ietekmīgais mūzikas žurnāls UNCUT nodēvēja par gada labāko ierakstu, piedēvējot 28 gadus vecajam dziesminiekam Boba Dilana un Nīla Janga cienīgu statusu.

Bijušā grupas "Whiskeytown" līdera Raiena Adamsa jaunais ieraksts "Demolition" pēc skaita ir trešais. To ievada mazliet netipisks autoram, ģitārām pieblīvēts "Nuclear", taču jau otrais skaņdarbs apliecina Adamsa dziesmu rakstīšanas izcilās spējas.

Kopumā gan albums atstāj nedaudz saraustītu iespaidu, kas skaidrojams varbūt ar lielo dziesmu apjomu, kas radīts šim albumam, un grūtībām izvēlēties labākās kompozīcijas.

Pirmais iespaids var likties nedaudz mānīgs, liekas, ka albums ir nedaudz garlaicīgs un muzikāli par daudz tiešs, taču pēc vairāku reižu rūpīgas klausīšanās albums atklāj tādas mūzikas pērles kā "Tennessee Sucks", "Hallelujah" un "Cry On Demand".

Izdošanas datums 23.09.2002.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu