Guns N’Roses "Greatest Hits" (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēdējos gados Guns N’Roses ir paspējuši nokaitināt mūzikas klausītājus ar neskaitāmiem paziņojumiem par grupas jauniem ierakstiem, kārtējo atgriešanos u.tml. Iespējams, ka, lielā mērā pateicoties hard/glam roka sensācijas The Darkness fenomenālajiem panākumiem, ierakstu kompānija "Geffen" laiž klajā Guns N’Roses labāko dziesmu izlasi.

Guns N’Roses "Greatest Hits" (Geffen) 10/12

Šo izlasi, manuprāt, var vērtēt divējādi: rūdītam Guns N’Roses mūzikas cienītājam, kura ierakstu kolekcijā ir atrodami visi grupas studijas ieraksti, šī izlase nepiedāvā neko jaunu, nedzirdētu. Diemžēl platē nav atrodami kādi agrāk neizdoti koncertu vai studijas ieraksti, arī diska noformējums ir pietiekoši atturīgs, bez liekas informācijas. Dīvaini, protams, arī turēt rokās rokmūzikas plati, kas izdota digipak kartona formātā...

No otras puses, klausītājiem, kas Guns N’Roses mūzikai sekojuši tikai virspusēji un ir dzirdējuši tikai grupas lielākos grāvējus „Don’t Cry”, „November Rain”, „You Could Be Mine” u.c., šāda izlase nepiedāvā neko lieku. Šeit apkopoti visi grupas lielākie hiti, tostarp vairākas kaverversijas (Boba Dilana, Pola Makartnija, Rolling Stones).

Paradoksāli, ka Guns N’Roses kontā ir tikai četri studijas albumi, no kuriem divi izdoti vienlaikus, pēdējais albums izdots pirms 10 gadiem. Šogad izdotā izlase ir pirmais šāda veida retrospektīvs atskats uz grupas daiļradi.

Izdošanas datums 23.03.2004.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu