The Exploited "Fuck the System"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tie, kas nav dzirdējuši par Exploited, noteikti būs pārskatījušies mūzikas kanālu MTV2, kas piedāvā tā saucamo alternatīvo rokmūziku, kurā ik dienas var vērot n-tās jaunās grupas, kuru vienīgā redzamā atšķirība no N’Sync puišiem ir tāda, ka tie ir apbruņojušies ar ģitārām.

The Exploited "Fuck the System" (Dream Catcher) 10/12

Exploited ir pankroka viena no leģendārākajām grupām, kopš 1981. gadā laistā debijas ieraksta ar slaveno nosaukumu "Punk’s Not Dead". Jau 23 gadus šie puiši ar ģitārām ir uzticīgi savam muzicēšanas stilam un ideoloģiskai bāzei. Izveidojušies Britu salās, Edinburgā, vienmēr izcēlušies kā sabiedriskās iekārtas kritizētāji un iesaistījušies politiskās diskusijās.

1996. gadā grupas albumā "Beat The Bastards" bija dzirdama kāda dziesma ar nosaukumu "System Fucked Up", šogad izdotajā platē šī doma ir nedaudz pārfrāzēta un skan šādi - "Fuck the System", jāatzīst, ka visai radikāls viedoklis par sabiedrību, kura jau ir Fucked Up.

Neskatoties uz to, mūzika vēl joprojām skan vitāli un agresīvi. Gribētu vilkt paralēles ar vēl kādu leģendāru punk, hc grupu, proti, Fugazi, kuru pēdējie ieraksti izklausās ne sliktāk kā agrīnie, protesta pilnie.

Izdošanas datums: 24.02.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu