Cassetteboy "The Parker Tapes"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šis varētu būt asprātīgākais gada ieraksts

Cassetteboy "The Parker Tapes" (Barry’s Bootlegs) 10/12

Kaut vai dēļ pašas vienkāršās idejas – miksēt dažādu slavenu cilvēku runas fragmentus un mainīt to nozīmi ar magnetafona lenšu palīdzību, piejaucot tam klāt mūziku - rezultāts ir ārkārtīgi interesants. 98 skaņdarbi, kas vidēji ilgst pārdesmit sekundes, pieprasa nemitīgu klausītāja uzmanību, lai uztvertu visas smalkās un arī rupjās nianses.

"I believe that the drug dealers... should be selling Dope.....to 5 year old children" vai ieraksta kulminācija skaņdarbā ar numuru 94 "Fly Me To New York", kurā iesemplēts slavenais Frenka Sinatras (Frank Sinatra) izpildītais "Fly Me To The Moon", tādā veidā ironizējot un jokā pārvēršot lielāko Amerikas tabu – 11. septembra terora aktu, kura beigās ar Moriseja (Morrissey) balsi tiek paziņots "There’s no one but yourself to blame".

Ieraksta būtība - ar slavenu cilvēku iesemplētiem runas fragmentiem vai slavenu skaņdarbu būtības sagrozīšanu runāt par narkotikām, seksu vai naudu.

Cassetteboy ir divu cilvēku projekts, kas šajā ierakstā demonstrē savu lielisko humora izjūtu un, manuprāt, ir paveikuši ko tādu, ko daudzi varbūt kādreiz ir darījuši mājās, niekodamies ar kasešu atskaņotājiem, bet nekad neiedomājoties savus eksperimentus publicēt.

Izdošanas datums: 06.06.2002.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu