The House Of Love "Days Run Away" (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc desmit gadu pārtraukuma ar jaunu albumu atgriežas indie mūzikas leģendas The House Of Love. Pēc skaita piektais studijas ieraksts "Days Run Away" nācis klajā 2005. gada 28. februārī. Pirmais singls «Love You Too Much» radiostacijās visā pasaulē skan jau kopš 14. februāra.

The House Of Love "Days Run Away" (Art & Industry) 4/12

Atgādinām, ka šī post Smiths grupa pastāvēja no 1986. līdz 1993. gadam, gadu vēlāk tika izdots grupas pēdējais albums. Ieraksti "The House Of Love I" (1988) un "The House Of Love II" (1990) tika iekļauti daudzos simboliskos desmitgades topos.

Grupā darbojas tie paši vīri: dziedātājs Gejs Čedviks (Guy Chadwick), ģitārists Terijs Bikers (Terry Bickers), bundzinieks Pīts Evans (Pete Evans) un jauns basģitārists Mets Džurijs (Matt Jury).

Protams, šādas "atgriešanās" dažreiz mēdz būt veiksmīgas, taču diemžēl The House Of Love nav tas gadījums. Vīri, kas savulaik tika izslavēti ar savu psihedelisko "indie" ģitārmūziku, smeldzīgām melodijām, jaunajā platē (12 gadu pauze) to visu ir aizmirsuši izmantot. Tā vietā piedāvā klausītājiem pagarlaicīgu trīsdesmitgadnieku "roķeli" ar salkanām popdziesmām.

Grupa, kas izjukusi pēc tā, kad solists Gejs Čedviks izgrūda ģitāristu Teriju Bikeru pa tūres busa aizmugurējām durvīm, varēja šo skaisto "izjukšanas" leģendu nebojāt ar kārtējo "atgriešanos". Tas bija, manuprāt, lieki, kaut vietumis platē uzplaiksnī kaut kas no "vecajiem", "labajiem" The House Of Love. Tiesa, ģeniālais "Shine On" tā arī paliks grupas spilgtākais mirklis.

Albuma dziesmu saraksts

Love You Too Much Gotta Be That Way Maybe You Know Kinda Love Money And Time Days Run Away Already Gone Wheels Kit Carter Anyday I Want

Izdošanas datums 28.02.2005.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu