Ron Sexsmith «Cobblestone Runway»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Reizēm atgriežoties pie ne tik jauniem ierakstiem, ir iespējams atrast tajos ko jaunu un interesantu.

Ron Sexsmith «Cobblestone Runway»

(Nettwerk)

10/12

Tā tas gadījās man ar dziesminieka Rona Sekssmita (Ron Sexsmith) 2002. gada plati, kuras mūzika laika gaitā skan vēl patīkamāk, nekā pirmo reizi to klausoties. Šis ir kļuvis par vienu no tiem ierakstiem, kas mūzikas disku plauktiņā ieguļas blakus klausītākajiem, t.i., albumiem, kuri nav vienas reizes vai vienas sezonas izklaide, bet kaut kas nedaudz vairāk.

Turklāt galvenais pārsteigums ir albuma pēdējais skaņdarbs, kurš manām ausīm bija paslīdējis vairākkārt garām, – dziesmā «Gold In Them Hills» autors dzied duetā ar tagad jau supergrupas «Coldplay» solistu Krisu Mārtinu (Chris Martin). Šķiet, šis skaņdarbs ir kļuvis arī par oficiālu singlu.

Rons Sekssmits ir dziesminieks no Kanādas, gluži kā Braiens Adams (Brian Adams)... Protams, muzikāli un kvalitatīvi stipri atšķirīgs no sava tautieša. Rons ir ierakstījis nu jau sešus albumus, un visi kā viens tie ir pietiekoši interesanti. Dziedātāja balss nedaudz atgādina Pola Makartnija (Paul McCartney) vai Squeeze solista Glena Tilbruka (Glenn Tilbrook) balsi, mūzika var likties gaužām vienkārša un tradicionāla, bet efekts, manuprāt, ir panākts.

Izdošanas datums 08.10.2002.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu