Manta Ray "Estratexa"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms kāda laiciņa jūs iepazīstināju ar vienu portugāļu un divām spāņu grupām – Aroah, Migala un Mus.

Manta Ray "Estratexa"  

(Acuarela)

8/12

Nu kārta ir pienākusi vēl vienam ansamblim no "Acuarela" ierakstu kompānijas – Manta Ray. Grupa, kuru paši spāņi dēvē par 90. gadu labāko neatkarīgās mūzikas vienību Spānijā, ir nākusi klajā ar jaunu plati "Estratexa".

Grupas līderis Načo Vegaza (Nacho Vegas) ir vienlaikus arī vēl vienas spāņu eksporta preces Migala dalībnieks, kā arī vairāku solo ierakstu autors. Bez viņa grupā darbojas vēl četri mūziķi. Manta Ray sākuši kā klasiska indī roka grupa un ar saviem koncertiem šokējuši pat Sonic Youth u.c. pasaules zvaigznes.

Manta Ray "Estratexa"
Manta Ray "Estratexa" Foto: Publicitātes foto

Arī "Estratexa" ir roka ieraksts – fūzēts bass, dinamiski ritmi, kas atgādina Trans Am, teksti spāņu valodā, zāģis u.c. neordināri instrumenti. Manta Ray daļēji varētu uzskatīt par punk rock stilam uzticīgiem, kā arī pieskaitīt pie Slint sekotāju loka, tomēr grupas spāņu asinis šos salīdzinājumu drīzāk pārvērš komplimentā.

Izdošanas datums 05.02.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu