Britney Spears "Blackout"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Un tagad uz brīdi iedomāsimies, ka šajā albumā dzirdamā balss nepieder bēdīgi slavenajai, tabloīdu plosītajai Britnijai...

Britney Spears "Blackout"

(Jive/Sony BMG)

7/12

Ja ar atgriešanās singla "Gimme More" videoklipu Britnijai acīmredzami nepaveicās (izskatās, ka "Gimme More" varētu pretendēt uz gada sliktākā video balvu) ... vai tiešām neviens vairs nevēlas strādāt ar Britniju? Nav jau nemaz tik traki...

Vismaz ar mūzikas producentiem dziedātājai šoreiz ir paveicies, protams, ar Timbalandu viņa sakašķējās, taču vienalga jaunās plates muzikālais materiāls nonācis diezgan drošās rokās.

Četrus skaņdarbus jaunajā platē sarūpējis zviedru producentu tandēms "Bloodshy & Avant", atgādināšu, ka šis Kristiana Karlsona (Christian Karlsson) un Pontusa Vinberga (Pontus Winnberg) duets pirms četriem gadiem no izgāšanās paglāba Britnijas 2003. gada plati - tieši viņu roku darbs bija inficējošais "Toxic".

Tikpat dziesmu producējis Timbalanda audzēknis Dendža (Danja) jeb īstajā vārdā Neits Hilss (Nate Hills). Savu pirkstu albumam pielicis arī šobrīd visuresošais T-Pain, vēl viena Timbalanda protežē - Kerija Hilsone (Keri Hilson), un par vienu dziesmu kopumā platē atbildīgs Farels Viljams (Pharrell Williams).

Nezinu, kā jums, bet man, lasot pēdējo gadu Britnijas dzīves hroniku, ko tik labprāt teju vai ik dienas atspoguļo prese, kļuvis meitenes no sirds žēl... Sarežģījumi personiskajā dzīvē, rūpes par bērniem, slava, uzdzīve, tiesu darbi, narkotikas ... acīm redzami, ka tas viss Britnijai ir bijis pārāk smags pārbaudījums, kas sācis arī atspoguļoties viņas pēdējo mēnešu ekscentriskajā uzvedībā. Par to arī albuma otrais skaņdarbs "Piece Of Me", kurā Britnija apgalvo, ka "panikai gan nav pamata" un viņa ļoti labi apzinās, ko dara.

Vai simpātiskās 90. gadu beigu pusaudžu zvaigznītes laiks ir pagājis un nu jau pieaugusi, problēmu vajāta Britnija-sieviete mūzikas industrijai vairs nav vajadzīga - uz šo jautājumu vislabāk atbildēs jaunā albuma komerciālie rādītāji. Pagaidām gan neizskatās, ka "Blackout" kļūs par bestselleru... Apvienotajā Karalistē albums ar visai pieticīgiem pārdošanas rādītājiem (42,054) debitējis 2. vietā.

Tomēr kopumā "Blackout" kā albums ir izdevies (tas nav ne slikts, ne labs), pirmkārt jau tajā nav nevienas salkanas tīņu balādes, otrkārt tas ieturēts vienotā noskaņā, radot klubu, deju zāles atmosfēru (Britnijai pēdējos mēnešos klubi ir bijusi iecienīta izklaides vieta), treškārt tas skan svaigi (producentu atlase). Protams, dziesmu tekstos nekas sakarīgs Britnijai sakāms gan vis nav, arī viņas vokālās dotības šo daudzo gadu laikā nav īpaši uzlabojušās, taču studijā ar mūsdienu tehniskajām iespējām, kā mēs zinām, var radīt neticamus brīnumus (atceraties, ka pat Parisa Hiltone ierakstā izklausījās pieņemami?). Iespējams, ka Britnijas karjera tomēr vēl nav galā...

Izdošanas datums - 29.10.2007.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu