Natalie Imbruglia "Counting Down the Days" (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Austrālijas dziedātāja un aktrise Natālija Imbruglija (Natalie Imbruglia) pēc četru gadu pārtraukuma atgriežas ar savu labāko albumu "Counting Down the Days".

Natalie Imbruglia "Counting Down the Days" (BMG) 10/12

Natālija Imbruglija, kas pēdējos gados vairāk pazīstama kā viena no parfimērijas giganta "L''Oreal" reklāmas sejām, nu jau tālajā 1998. gadā laida klajā vienu no spilgtākajiem debijas singliem 90. gadu popmūzikā - "Torn". Vēl tagad šis skaņdarbs ir bieži spēlēts daudzās konservatīvās popmūzikas radiostacijās. Izbijusī seriāla "Kaimiņi" zvaigznīte pēdējos gados atsākusi filmēties, nesen viņa redzēta komēdijā "Johnny English", tiesa, viņas tēlojums ir diezgan šaumīgs...

Lai nu kā, jau kopš 2002. gada dziedātāja sākusi rakstīt jaunu mūziku, radot materiālu vairākām platēm. Labākās dziesmas atlasītas jaunajam "Counting Down the Days", ko producējis Bens Hilers (strādājis ar Doves, Blur) un dziedātājas vīrs - grupas Silverchair līderis Deniels Džonss (Daniel Johns). Elektroniskā projekta Faultline autors Deivids Kostens (David Kosten) ir līdzautors albuma noslēdzošajai kompozīcijai "Honeycomb Child".

Pirmais singls "Shiver" ir izcili melodisks ar tradicionālu Imbruglijas emocionālo dziedājumu, domājams, ka minētais skaņdarbs pabūs visos iespējamajos topos. Interesanti, ka dziesmas videoklips filmēts Kijevā, tā pamatā filmas "Borna pārspēks" ("Bourne Supremacy") sižeta interpretācija, proti, Imbruglija joņo ar kādu vecu padomju auto pa Kijevas ielām, mūkot no kāda KGB aģenta ...

Plates pirmie četri skaņdarbi, manuprāt, ir potenciāli singli, iespējams, tieši tituldziesma "Counting Down the Days" tiks izspēlēta īsi pirms Ziemassvētkiem, dziesmā dzirdami svētku zvaniņi, un piedziedājuma rindiņas mudina skaitīt dienas līdz jaunajam gadam.

Gaumīgs popmūzikas ieraksts ar labām dziesmām un valdzinošo Imbruglijas balsi, kas šoreiz skan īpaši labi.

Izdošanas datums 04.04.2005.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu