Christina Milian "So Amazin'" (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kubiešu izcelsmes aktrise un dziedātāja Kristina Miliana (Christina Milian) šodien laiž klajā trešo plati "So Amazin".

Christina Milian "So Amazin''" (Clean) 6/12

24 gadus vecā Kristina jau kopš agras bērnības filmējusies dažādos bērnu raidījumos, seriālos un filmās, līdz 2001. gadā MTV viļņos pamatīgu rotāciju saņēma lipīgais pusaudžu mūzikas paraugs "AM To PM". Pēc debijas albuma seko neliela pauze un 2003. gadā, nu jau daudz sievišķīgākā veidolā Kristina atgriezās ar albumu "It''s About Time". Diemžēl arī Milianu skāra Bejonsas Noulzas simptoms, tolaik katrs sevi cienošs producents centās no jaunas melnādainas dziedātājas izveidot blondu, seksīgu "Destiny''s Child" superzvaigzni.

Beidzot šogad sadarbībā ar latino hiphopa producentu duetu Cool and Dre, kas atbildīgi pat The Game hitu "Hate It Or Love It", Kristina laiž klajā trešo studijas plati.

Albuma vadošais singls "Say I", kurā piedālās arī reperis Young Jeezy no ritmiskā viedokļa būtībā ir tas pats "Hate It Or Love It", vienīgā atšķirība, protams, Milianas balss un seksīgais piedziedājums: "Ai ai ai ai".

Cool and Dre producējuši gandrīz visas dziesmas un izskatās, ka nav centušies izgudrot vēl vienu divriteni, proti, albumā ir viens, divi potenciāli radio hiti, pārējais muzikālais materiāls kalpo kā piedeva. Daži skaņdarbi ir "Destiny''s Child" un Bejonsas Noulzas garā, daži atgādina Dženiferas Lopezas ierakstus, citi Keišas Koulas u.tml.

Kā viesmākslinieki albumā piedalās tikai "oskarotie" Three 6 Mafia skaņdarbā "Who''s Gonna Ride".

Izdošanas datums 16.05.2006.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu