Dilated Peoples "20/20"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Hiphopa kolektīvs "Dilated Peoples" 21. februārī laidis klajā ceturto studijas plati "20/20" (Capitol).

Dilated Peoples "20/20" (Capitol) 8/12

Februārī grupa devusies arī Ziemeļamerikas koncertturnejā. Kā iesildītāji pieaicināti repa trio "Little Brother". Jaunā singla "Back Again" videoversijā piedalās viesmākslinieki no "the Alchemist" un "Cypress Hill".

Dilated Peoples iepriekšējais ieraksts "Neighborhood Watch" ASV tika pārdots 143 000 kopiju. Galveno singlu "This Way" producēja pats hiphopa megaproducents Kanje Vests (Kanye West).

Jāsaka, ka ar Rakaa, Evidence un DJ Babu, jeb "Dilated Peoples" pirms dažiem gadiem mani iepazīstināja pašmāju hiphopa guru Gustavo. Saprotu, ka Gustava mūzikā šim kolektīvam arī ir bijsi būtiska ietekme.

Sākotnēji kā duets Rakaa un Evidence sāka darboties 90. gadu vidū, vēlāk pieaicinot dīdžeju DJ Babu no "Beat Junkies", sāka izdot pirmos singlus "ABB Records" paspārnē. Drīz viņus "savāc" leilā izdevniecība "Virgin" un 2000. gadā tiek izdots albums "The Platform". 2001. seko "The Expansion Team" un 2004. gadā "Neighborhood Watch".

Jaunajā platē trio sadarbojas ar Talib Kweli regeja veterānu Capleton. Plati tomēr nevar dēvēt par ļoti izdevušos - teicami hiti mijas ar garlaicīgiem, taču kopumā pietiekoši solīds hiphopa albums.

Izdošanas datums 21.02.2006.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu