LL Cool J "Todd Smith"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Vecās skolas" hiphopa leģenda LL Cool J 21. martā laidis klajā jaunu studijas albumu.

LL Cool J "Todd Smith" (Def Jam) 7/12

Seksīgais reperis ar 20 gadu stāžu jau izmēģinājis roku kino, televīzijā, arī modes industrijā, nesen prezentēdams savu jauno "Todd Smith" kolekciju ņujorkas Olimpus modes nedēļā. Šķiet, LL Cool vienīgais uzdevums ir ik pa laikam izdot kādu cukurainu, pietiekoši kvalitatīvu plati, lai noturētos šajā "spēlē". Jaunais disks tikai apliecina repera biznesmeņa talantu.

Pēc skaita 12. albums ieguvis nosaukumu "Todd Smith", t.i., plate nosaukta paša repera īstajā vārdā. Ieraksta galvenā atšķirības zīme - katrā dziesmā viesojas kāds uzaicināts viesmākslinieks - plate tapusi kopā ar Meriju Dž. Blaidžu (Mary J. Blige), 112, Ginuwine, Džulsu Santanu u.c.. Producenta krēslā - Timbaland, Farels (Pharrell), Skots Storčs (Scott Storch) un Trackmasters.

Pirmais singls "Control Myself" ierakstīts duetā ar latino dīvu Dženiferu Lopesu. Dziesmas video tapis Ņujorkā un Atlantā slavenā videoklipu režisora Haipsa Viljamsa (Hype Williams) uzraudzībā.

Ja būtu jāizceļ kāds skaņdarbs, tad visticamāk kā viens no raksturīgākajiem un veiksmīgākajiem jāmin LL Cool duets ar soula un R&B dīvu Meriju Dž. Blaidžu dziesmā "Favorite Flavor". Pavadījums, šķiet, aizgūts no kāda 80. gadu a la Lutera Vandrosa dziesmas. Otrs vērā ņemamais skaņdarbs ir LL Cool remikss aktuālajam Ne-Yo hitam "So Sick", kas patiesībā tiešām ir viens no pēdējā laika skaistākajiem komerciālā R&B liriskajiem mīlas skaņdarbiem. Laikam iemesls jāmeklē atsaucē uz Maikla Džeksona slaveno "Human Nature".

Jaunā plate seko 2004. gada diskam "The Definition", kas "Billboard" topā uzkāpa līdz 4. vietai un tika pārdots 400 000 eksemplāru.

Izdošanas datums 21.03.2006.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu