Boards Of Canada "Geogaddi"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā jau bieži elektroniskās mūzikas žanrā notiek, grupas parasti sastāv no diviem vai pat no viena mākslinieka, Boards Of Canada nav izņēmums šajā ziņā.

Boards Of Canada “Geogaddi” (Warp) 10/12

Maikls Sandisons (Michael Sandison) un Markuss Eions (Marcus Eoin) ir divi dīdžeji no Skotijas, kas jau 1998. gadā nodrošināja savā žanrā kulta statusu ar debijas ierakstu "Music Has The Right To Children". Pēc četru gadu nosacītas klusēšanas viņi ir atgriezušies ar jaunu plati.

"Geogaddi" noteikti nesagādā vilšanos, ieraksts ir grupai raksturīgs un stilistiski ieturēts, taču arī nepārsteidz ar kādu muzikālu jauninājumu. Tuvākās asociācijas rodas ar Seefeel, Autechre un citiem eksperimentālās elektronikas pārstāvjiem.

Četri gadi šādā mūzikā ir pietiekoši ilgs laiks, lai varētu atļauties klusēt, Boards Of Canada šis laiks ir nācis tikai par labu. "Geogaddi" ir viens no spēcīgākajiem šā gada elektroniskās mūzikas ierakstiem blakus Mum un Domotic.

Izdošanas datums 19.02.2002.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu