Schneider TM "Zoomer"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ja Vācijā kāds mūzikas žanrs ir tradīcijām bagāts un kvalitatīvi viens no augstvērtīgākajiem pasaulē, tad tas ir elektroniskās un industriālās mūzikas virziens.

Schneider TM "Zoomer"

(Mute)

8/12

Atliek pieminēt tikai Kraftwerk, Neu! un Einstürzende Neubauten.

Arī šobrīd tādi mākslinieki kā Mouse On Mars, To Rococo Rot, Pole u.c. nes Vācijas vārdu aiz tās robežām. Šajā sakarā jāmin arī Schneider TM, kas būtībā ir viens cilvēks Dirks Dreselhauss (Dirk Dresselhaus).

“Zoomer” Ir projekta otrais studijas albums. Tas ir viegli klausāms un bagāts ar daudzbalsību un skaistām meldijām, tikai atšķirībā no japāņa Cornelius dziesmu teksti nav dzimtajā mēlē, bet gan angliski, ko varētu arī uzskatīt par ieraksta lielāko mīnusu. Kaut gan arī citām vācu grupām tas ir raksturīgi, šeit jāmin kaut vai Notwist.

Albums atstāj iespaidu, ka Schneider TM ir ar komerciālu perspektīvu t.i. varētu veiksmīgi strādāt kā producents ar lielām popmūzikas zvaigznēm, līdzīgi kā Mirwais strādāja ar vienu no Madonnas albumiem.

Izdošanas datums 02.09.2002.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu