Boy Kill Boy "Civilian" (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Arī šis gads nav izņēmums - mūzikas apritē ienāk arvien jauni vārdi. Viens no "karstākajiem" - Boy Kill Boy.

Boy Kill Boy "Civilian" (Vertigo) 6/12

Kaut kā dīvaini tomēr - mēs atkal un atkal atgriežamies pie klasiskām vērtībām: vai nu tās izmantojot ar pietāti un cieņu, vai vienkārši atklāti kopējot idejas un pasniedzot tās it kā jaunā gaismā. Tā, piemēram, par supergrupām paredzēts šogad kļūt Duran Duran indī klonam Clear Static, taču albumā vairāk par vienu sakarīgu dziesmu nevar atrast - pārējais mākslīgs, safabricēts klons. To pašu var teikt par topos jau bijušajiem Orson un zināmā mērā arī par jaunajiem censoņiem Boy Kill Boy.

Boy Kill Boy nav muļķi - viņi (arī ierakstu kompāniju atbildīgās personas) saprot, kas ir "topā" un kas pašlaik ir aktuāli un stilīgi. Nedaudz The Killers un Kaiser Chiefs, nedaudz The Bravery un Departure, pievieno vēl kaut ko no 80. gadu indī - un produkts gatavs. Jāsaka, ka melodijas puišiem gan ir labas, ko apliecina arī aktuālais hitsingls "Suzie".

Visticamāk, puiši veiksmīgi debitēs albumu topā, viņu singls ar katru nedēļu pacelsies arvien augstāk, kamēr šis vilnis atkal pāries ... nāks atkal cits.

Interesanti, ka vēl pavisam nesen Boy Kill Boy bija vieni no Austrumlondonas galvenajiem jaunajiem atklājumiem, viņus iesildīja jaunieši no Hird-Fi, kas, kā zināms, pašlaik bauda pieklājīgus slavas augļus. "Civilian" plati producējis Džons Kornfīlds (John Cornfield), kas atbildīgs arī par Muse, Oasis un Supergrass ierakstiem.

Izdošanas datums 22.05.2006.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu