Dave Gahan «Paper Monsters»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Laikam viss atkarīgs no tā, vai tu esi kādreiz bijis (arī šobrīd) Depeche Mode fans vai neesi.

Dave Gahan «Paper Monsters»

(Mute)

6/12

Ja tā, tad katrs grupas vai mākslinieku solosingls, albums vai video ir notikums un svētki paši par sevi neatkarīgi no muzikālā satura vai formas. Šogad jau otrs Depeche Mode dalībnieks ir laidis klajā savu soloalbumu, pirms dažiem mēnešiem par tādu parūpējās grupas taustiņinstrumentālists un daudzu dziesmu autors Martin L. Gore, šomēnes – solists un spilgta skatuves personība Deivs Gāns (Dave Gahan).

Vairāk nekā 20 gadus Gāns darbojies Latvijā tik ļoti iecienītajā un mīlētajā grupā Depeche Mode, par to vēl tagad liecina daudz kur neaizkrāsotie sienu uzraksti un zīmējumi. Beidzot pēc daudzu gadu cīņas ar narkotikām, pēc pašnāvības mēģinājuma, sešām nāves minūtēm mākslinieks nāk klajā ar debijas solo plati «Paper Monsters».

Albumā iekļautas 10 dziesmas, to skaitā pirmais singls «Dirty Sticky Floors». Albuma limitētais izdevums satur īsfilmu, klipu, ekskluzīvu materiālu no videoklipa filmēšanas arhīva un dzīvās akustiskās uzstāšanās, kā arī mākslinieka fotogaleriju. Beidzot Gāns ir realizējis savu ambīciju ierakstīt pats savas kompozīcijas, jo Depeche Mode radošajā procesā tik brīvi vaļu Martins Gors kolēģim nedod.

Izdošanas datums 03.06.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu