Ed Harcourt "From Every Sphere"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Eds Hārkorts (Ed Harcourt) ir kārtējā britu mūzikas jaunā cerība, kas mūzikas industrijas gaidīto rezultātu vēl nav devis.

Ed Harcourt "From Every Sphere" (Astralwerks) 9/12

Mākslinieka debijas ieraksts "Here Be Monsters" 2001. gadā pat tika nominēts prestižajai "Mercury" balvai un likās, ka tagad jau nu gan Eds Hārkorts kļūs par zvaigzni, tomēr tā pagaidām vēl nav noticis.

Šis talantīgais 25 gadus vecais britu dziesminieks presē tiek salīdzināts ar Badly Drawn Boy, Džefu Bakliju (Jeff Buckley), Tomu Veitsu (Tom Waits) un Tomu Makrī (Tom Mcrae). "From Every Sphere" ir mākslinieka otrais studijas darbs, kas atšķirībā no debijas plates ir daudz noslīpētāks gan aranžējuma, gan koncepcijas ziņā. Ierakstā veiksmīgi tiek izmantotas stīgas, mutes ermoņikas un pūšamie instrumenti.

Albuma pirmais singls ir "All Your Days Will Be Blessed", kas sākas ar elektrisko ērģeļu akordiem ievadā un pārtop ritmiskā, britroka stilā ieturētā hitā. Pēc vairāku reižu klausīšanās albums tikai iegūst. Hārkorta dziesmas varētu iedalīt divās daļās – dziesmas par mīlestību un visu skaisto, kas mums apkārt, un dziesmas par iekšējo dēmonu izdzīšanu, kas izgaismo mākslinieka tumšāko personības pusi.

Izdošanas datums 18.02.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu