Beyonce «Dangerously In Love» (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britnijas Spīrsas (Britney Spears), Kristīnas Agileras (Christina Aguilera) vienaudze – 21 gadu vecā Beyonce Knowles pēdējā no «Destinys Child» solistēm beidzot laiž klajā savu debijas albumu. Grupas kolēģes Kelija Roulanda (Kelly Rowland) un Mišele Viljamsa (Michelle Wiliams) jau atzīmējās ar soloalbumiem, īpaši veiksmīgi tas izdevās Kelijai Roulandai, kas, sadarbojoties ar hiphopa mākslinieku Nelly, spēja iekarot visus iespējamos mūzikas topus.

Beyonce «Dangerously In Love»

(Columbia)

7/12

Arī dziedātāja un aktrise Bejonsē Noulza (Beyonce Knowles) tālredzīgi (protams, tā ir mīlestība no pirmā acu uzmetiena) ir sadraudzējusies ar producentu un hiphopa mūzikas meistaru Jay-Z, kas īstajā brīdī palīdzēja māksliniecei ar padomu un piedalījās vairāku dziesmu radīšanā.

Rezultāts ir satriecošs un lipīgs pirmais singls «Crazy In Love», kas jau ilgi atrodas ASV pārdotāko singlu augšgalā. Tomēr, noklausoties albumu, jāsecina, ka pieminētais skaņdarbs arī ir visizteiksmīgākais un spēcīgākais visā diskā. Ieraksts ir būvēts pēc tradicionālas popmūzikas formulas – priekšā velkošā lokomotīve jeb grāvējs un turpinājumā muzikāli diezgan garlaicīgs pārējais vilciena sastāvs.

Beyonce «Dangerously In Love»
Beyonce «Dangerously In Love» Foto: Publicitātes foto

Izdošanas datums 24.06.2003.


Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu