Faith Evans "The First Lady" (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Meraijai Kerijai uz papēžiem jau min teicams r&b mūzikas ieraksts no Feitas Evansas (Faith Evans) "The First Lady".

Faith Evans "The First Lady"

(Capitol)

9/12

Slavenā hiphopa mākslinieka Notorious B.I.G. atraitne Feita Evansa mūzikas biznesā darbojas jau vairāk nekā 10 gadus. Pirmais lielais izrāviens, protams, sekoja pēc vīra traģiskās bojāejas (ja kāds nezina, Notorious B.I.G. tika nošauts), kad duetā ar Pafu Dediju (Sean "Puffy" Combs) tika pārveidots un ierakstīts klasiskais The Police hits "Every Breath You Take". Tieši Pafijs savulaik iepzīstināja Bigiju ar Evansu, un pēc deviņām dienām pāris jau svinēja kāzas.

Labi, šoreiz ne tik daudz par Bigija un Tupaka šaudīšanos, tiesa, vēl joprojām baumo par to, ka tieši Evansa bija iemesls visai šai jezgai... Par albumu - "The First Lady" ir dziedātājas ceturtais disks, taču pirmais, kopš viņa pametusi ierakstu izdevniecību "Bad Boy Entertainment" un pārgājusi uz "Capitol". Arī muzikāli māksliniece šoreiz mērķē vairāk uz r&b auditoriju, nevis uz hiphopa, kā līdz šim kopā ar Pafija "Bad Boy".

Plate iesākas ar kārtējo Farela Viljamsa aka "The Neptunes" producētu brīnumdarbu "Goin'' Out", kas sākas ar 1970. gadu pūšamajiem un pāraug klasiskā N.E.R.D. bītā un sintezatora tēmā. Turpinājumā šonedēļ britu topa desmitniekā debitējušais singls "Again" ar brīnišķīgu "Motown" laika soula sajūtu. Evansas balss ir vienlaicīgi samtaina un spēcīga, lieliski ir daudzbalsību aranžējumi. "I Don''t Need It" pulsē gluži vai kā kāds Kool And The Gang lirisks vidēja tempa skaņdarbs. Dažas balādes atgādina kaut ko no Džilas Skotas (Jill Scott) daiļrades.

Faith Evans "The First Lady"
Faith Evans "The First Lady" Foto: Publicitātes foto

Kopumā pārsteidzoši labs un kvalitatīvs mūsdienu r&b ieraksts.

Izdošanas datums 05.04.2005.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu