Born Ruffians "Red Yellow And Blue" (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Viens no pagājušā gada ierakstiem, ko, atzīšos, biju palaidis garām - kanādiešu trio Born Ruffians debija "Red Yellow And Blue" ("Warp Rec.")

Born Ruffians "Red Yellow And Blue"

(Warp)

9/12

Trīs puiši no nelielas Kanādas pilsētas Midlandas, Ontario - Lūks Lalonde (Luke LaLonde - balss, ģitāra), Mičs Derosjērs (Mitch Derosier - bass) un Stīvens Hamelins (Steven Hamelin - bungas) savā mūzikā balansē kaut kur starp Modest Mouse pancīgumu, Vampire Weekend melodiskumu un Clap Your Hands Say Yeah raupjumu.

Puišu debijas plati "Red Yellow And Blue", kas seko 2006. gada EP "Born Ruffians", palīdzējis producēt Rastijs Satošs, kas pirms tam sadarbojies ar Animal Collective and Grizzly Bear.

Pirmais singls no plates "Hummingbird" (skat. video) izdots vēl 2007. gada nogalē, tas iepaticies ne tikai britu neatkarīgajiem radio, bet to vairākkārt kā fona dziesmu izmantojuši reklāmās ("Orange") un televīzijas seriālos ("Skins"). Šādas iespējas netiek dotas katrai grupai, jo bieži vien kādas mazpazīstamas grupas atrādīšanās populārā seriālā ir daudz ienesīgāka lieta nekā vesela koncertturneja pa klubiņiem un mazām koncertzālēm.

Born Ruffians

Varbūt viss albums kopumā nav izcils, taču atsevišķi skaņdarbi droši ieceļ šo grupu starp 2008. gada spilgtākajiem atklājumiem. Pirmkārt, viens no šādiem skaņdarbiem ir ievadošais titulskaņdarbs, kas savu daudzkārtaino vokālu klājumu dēļ droši iederētos pēdējā Animal Collective platē. Otrkārt - otrais skaņdarbs "Barnacle Goose" (skat. audio) - perfekts indīpopa superhits un, protams, jau minētais "Hummingbird" un pancīgais "I Need Life".

Izdošanas datums - 04.03.2008.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu