The Breeders «Title TK»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Grupa «The Breeders» radusies 1988. gadā kā divu pazīstamu alternatīvās mūzikas apvienību – «Pixies» un «Throwing Muses» dalībnieču Kimas Dīlas (Kim Deal) un Tanjas O'Donelijas (Tanya Donnely) soloprojekts.

The Breeders «Title TK»

(Elektra) 9/12

Sākotnēji projektā piedalījās arī grupas Perfect Disaster basģitāriste Džozefīne Vigsa (Jossephine Wiggs). Pēc divu veiksmīgu albumu izdošanas 90. gadu sākumā, grupa pajūk un tās dalībnieki pievēršas katrs saviem soloprojektiem. Ex-Pixies basģitāriste Kima Dīla izveido The Amps, arī pārējie The Breeders dalībnieki katrs izveido savus projektus – Jossephine Wiggs Experience un The Kelley Deal 6000.

Beidzot pēc ilgas gaidīšanas The Breeders, nedaudz mainītā sastāvā, 2001. gadā ar slaveno producentu Stīvu Albini (Steve Albini) sāk ierakstīt jaunu muzikālu materiālu. 2002. gadā dienas gaismu ierauga jaunais studijas ieraksts «Title TK» (title to come). Ieraksts ir ieturēts labākajās The Breeders tradīcijās, skanējums ir praktiski nemainīgs kopš 1990. gada debijas ieraksta «Pod».

Foto: Publicitātes

Ierakstā varbūt šoreiz nav tādu grāvēju kā 1993. gada «Cannonball», tomēr tas izceļas ar piezemētu un kvalitatīvu skanējumu, kas varētu kalpot kā piemērs daudzām jaunajām indī grupām.

Pēdējo reizi grupa strādāja studijā 1999. gadā, kad ierakstīja dziesmu «Collage» filmas «Mod Squad» skaņu celiņam.

Izdošanas datums 21.05.2002.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu