Joan As Police Woman "Real Life"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Klasiski skolota vijolniece Džoana Vasera, jeb plašāk pazīstama kā Joan as Police Woman beidzot no mūžīgi spēlētās otrās lomas mūzikas biznesā debitē kā pilnvērtīga solomāksliniece.

Joan As Police Woman "Real Life"

(Reveal)

7/12

Džoana Vasera (Joan Wasser, 1970) arī nav gluži pieskaitāma pie jaunajiem māksliniekiem, tieši otrādi, pēc muzicēšanas Bostonas Universitātes Simfoniskajā Orķestrī, 1989. gadā viņa sāk darboties alternatīva poproka grupā The Dambuilders un kopā ar grupu pat izdod vairākus studijas ierakstus, nokļūst MTV rotācijā un nodrošina sev ekspresīvas vijolnieces reputāciju. 90. gadu beigās pati sāk komponēt un dziedāt, iesaistās vēl dažādos projektos, baumo, ka pat draudzējusies ar Džefu Bakliju (Jeff Buckley). Ilgu laiku bijusi savu draugu un kolēģu pavadošā mūziķe, šeit var minēt tādas zvaigznes kā Lū Rīds (Lou Reed), Tanja Donelija (Tanya Donelly), Šerila Krova (Sheryl Crow), Deivs Gāns (Dave Gahan), Eltons Džons (Elton John), The Scissor Sisters, Antony and the Johnsons, Džozefs Arturs (Joseph Arthur) un Rufus Veinraits (Rufus Wainwright).

2002. gadā beidzot Džoana dibina savu soloprojektu Joan as Police Woman un pēc vairākiem pašizdotiem ierakstiem, beidzot šogad laiž klajā pilno plati "Real Life".

Joan As Police Woman "Real Life"
Joan As Police Woman "Real Life" Foto: Publicitātes foto

Plates lielākais pārsteigums ir duets ar Entoniju Hegartiju (Antony Hegarty) no Antony and the Johnsons dziesmā "I Defy", kas izrādās arī plates dinamiskākais (nosacīti) skaņdarbs. Dīvaini, ka dziesmas "Save Me" pamatā ir teju vai tas pats motīvs.

Kopumā platei diemžēl pietrūkst svaiguma, turklāt pārlieku spiežas laukā Džoanas akadēmiskā mūzikas izglītība, kas neļauj kādu skaņu ierakstīt brīžiem "greizi un nepareizi".

 Izdošanas datums 12.06.2006.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu