The Thrills "So Much For The City"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no šā pavasara lielākajiem hitiem pasaulē noteikti būs vai jau ir The Thrills saulainais hits "Big Sur", kas apvieno sevī britpopa zelta gadus un 60. gadu Beach Boys apdziedātās Kalifornijas pludmales.

The Thrills "So Much For The City" (EMI) 11/12

Arī singla videoklipa veidotāja Diana Martell, kas sadarbojusies ar Džastinu Timberleiku (Justin Tiberlake) un N.E.R.D. ir centusies ieturēt The Monkees garā veidoto saulaino 60. gadu noskaņu. Grupas lielā aizraušanās ar kino, īpaši filmas "Virgin Suicides" vairākkārtēja skatīšanās arī ir zināmā mērā ietekmējusi videoklipa nedaudz sirreāli vasarīgo noskaņu.

Dublinas, Īrijas grupa, kas šobrīd vairāk pavada laiku Amerikā, 2002. gadā laida klajā pirmo mazo platīti - EP "Santa Cruz", kam sekoja debijas plates ierakstīšana kopā ar Tonu Hoffer, kas pazīstams kā Beck, Supergrass un Air producents. Producenta izvēle nav nejauša, to apliecina grupas skanējums, kas pielīdzināms britu mūzikas labākajiem paraugiem – Dodgy, La’s, Supergrass u.c.

Grupa nesen atgriezusies no koncertiem Japānā un jau gatavojas vasaras lielākajiem mūzikas festivāliem, to skaitā Glastonberijai.

Izdošanas datums 27.05.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu