V/A "Verve Remixed 3" (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdienas vakara atpūtas mūzika jaunajā ierakstu izdevniecības remiksu izlasē "Verve Remixed 3".

V/A "Verve Remixed 3" (Verve) 8/12

Šī ir jau trešā "Verve Remixed" kompilācija, kurā aktuāli dīdžeji un mūziķi remiksē džeza mūzikas klasiku.

Plate sākas ar "indie" meistaru The Postal Service remiksu klasiskajam Ninas Simones debijas ierakstam "Little Girl Blue". Acīmredzot par skanējumu atbildīgs projekta elektroniskākais cilvēks Džimijs Tamborello (Jimmy Tamborello). Manuprāt, viena no plates virsotnēm. Turpinājumā britu elektroniķu Bent apdare Bilijas Holidejas (Billie Holiday) "Speak Low", kas iegūst savdabīgu "bondisku" kvalitāti. Luisa Primas (Louis Prima) sarakstīto un Anitas Odejas (Anita O'' Day) dziedāto latino "Sing, Sing, Sing" remiksējuši mančestrieši RSL.

Sāras Vonas (Sarah Vaughan) dziedāto "Fever" spilgtā deju zāļu grāvējā ietērpis Edams Frīlends (Adam Freeland). Groove Armada cilvēki patīkamā house deju bītā remiksējuši Širlijas Hornas (Shirley Horn) "Come Dance With Me". Turpinājumā Brazilian Girls ar nedaudz neizteiksmīgo "Just One Of Those Things" un RJD2 ar Astrudas Žilbertu (Astrud Gilberto) "The Gentle Rain". Tiesa, RJD2 pēdējais studijas ieraksts bija visai viduvējs, taču šis brazīļu dīvas treks, manuprāt, ir teicams.

Viens no interesantākajiem un svaigākajiem ir bijušo postrokeru The Album Leaf remikss Ninas Simones "Lilac Wine". Jāpiemin arī Junior Boys un Danger Mouse līdzdalība ierakstā. Patīkamu atpūtu!

Izdošanas datums 07.02.2005.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu