The Futureheads "This Is Not the World" (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Viens no gada labākajiem rokmūzikas albumiem ir klāt!

The Futureheads "This Is Not the World"  

(Nul)

 9/12

Sanderlendas postpanka kvartets The Futureheads pēc 2006. gada "grūtā otrā albuma" - mēģinājuma pašapliecināties, eksperimentēt un rādīt sevi maksimāli nopietnā gaismā, pēc teju vai izjukšanas iekšēju nesaskaņu dēļ un pēc tam, kad no puišu pakalpojumiem atteicās izdevējkompānija "679 Recordings", šonedēļ atgriežas ar lielisku jaunu plati "This Is Not the World". Albums tiek laists klajā pašu vīru izveidotās izdevniecības "Nul Records" apgādā, lai garantētu nepieciešamo neatkarības devu.

Visi, kuriem mīļš grupas fantastiskais debijas 2004. gada albums , var mierīgi uzelpot - The Futureheads atgriezušies pie savas pancīgās skaņas.

Publiski izskanējuši jau trīs singli no jaunā albuma - pagājušā gada novembrī digitālai lejupielādei izdots pancīgais "Broke Up the Time", vēlāk kopā ar videoklipu palaists plati ievadošais megahits "The Beginning of the Twist" (audio) un pagājušonedēļ, albuma izdošanas priekšvakarā - melodiskais "Radio Heart" (skat. video).

Kopumā "This Is Not the World" ir nedaudz smagāks par abiem pirmajiem albumiem, blakus tradicionālajām postpanka ietekmēm ("Devo", "XTC", "The Jam") šeit jūtami arī niknāki akordi, kā viena no ietekmēm tiek minēta amerikāņu posthārdkora ikona Fugazi. Grupas ģitārists Ross Milards (Ross Millard), piemēram, vispār ir daudz smagākas mūzikas cienītājs, viņa mīļākā grupa ir Mastodon.

"It’s time to wake up/ It’s time to change/ Let’s get it started/I feel like there’s so much to rearrange" - plates ievadā dzied grupas solists Berijs Haids (Barry Hyde), tādējādi uzsverot, ka grupa ir izķepurojusies no visām nepatikšanām un atgriezusies spēcīgāka kā vēl nekad.

Izdošanas datums - 26.05.2008.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu