Quantic «Mishaps Happening» (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kopš «St. Germain», «Thievery Corporation» vai «Cinematic Orchestra» laikiem šāda un līdzīga rakstura mūzika aizvien retāk nokļūst lielo izdevēju redzeslokā. Nezinu, kas sagaida Bristoles projektu «Quantic», laiks rādīs, bet pagaidām «Quantic» ir radījis pārsteidzoši labu džeza, fanka un elektroniskās mūzikas plati.

Quantic «Mishaps Happening»

(Tru Thoughts/Ubiquity)

10/12

«Quantic» būtībā ir viens cilvēks – Vils Holands (Will Holland, 23), kas jau paspējis ar saviem pirmajiem diviem ierakstiem izveidot sev nevainojamu reputāciju. Ietekmējoties no 1970. gadu psihedēliskā fanka, «Mishaps Happening» ir jau trešais mākslinieka ieraksts, kurā pieaicināta amerikāņu fanka leģenda Spenkija Vilsone (Spanky Wilson) un autora labā roka Alice Russell, kā arī kāds franču izcelsmes hiphopa mākslinieks Trinidad.

Quantic "Mishaps Happening"
Quantic "Mishaps Happening" Foto: Publicitātes foto

Jaunais ieraksts lieliski sintezē brazīļu džeza, afrobīta un fanka skaņas, vietām samplējot pūšamos instrumentus, vibrofonu un vokālu.

Šis ir noteikti viens no gada interesantākajiem un spēcīgākajiem žanra ierakstiem, blakus poļu sensācijai un elektroniskajam trio «Troublemakers».

Izdošanas datums 28.06.2004.


Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu