Faultline "Your Love Means Everything" (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Reizēm ieraksti, kuri uz papīra izskatās potenciāli bestselleri, reālajā mūzikas tirgū paliek neievēroti vai nejauši noklusēti… kas zina, kāds liktenis būtu piemeklējis šo Faultline ierakstu, ja tas nenonāktu citas, konkurējošas ierakstu izdevniecības paspārnē.

Faultline "Your Love Means Everything"

(EMI)

8/12

Šķiet, pirms diviem gadiem dienas gaismu ieraudzīja potenciāli veiksmīgs mūzikas albums, kas konceptuāli veidots līdzīgi U.N.C.L.E. vai Death In Vegas projektiem, proti, dīdžejam pieaicinot slavenus rokmūzikas (ne tikai) dziedātājus. Faultine gadījumā tie bija R.E.M. līderis Maikls Staips, Coldplay seja Kriss Mārtins un Flaming Lips solists Veins Koins. Aiz muzikālā pavadījuma stāvēja viens cilvēks – Deivids Kostens aka Faultline.

Šogad ieraksts tiek pārizdots, blakus jau esošajiem vārdiem, ierakstā piedalās arī no jauna iekļautie Džozefs Arturs, Vordul Megilah un Ras B, divi skaņdarbi no oriģinālā varianta ir izņemti ārā. Kā uzsver pats dīdžejs, pirms diviem gadiem šim albumam nebija pienācis vēl īstais laiks, neskatoties uz kritiķu pozitīvajām atsauksmēm.

Lai tā būtu, taču, noklausoties šo pārizdoto versiju, nepamet sajūta, ka albuma vilcējspēks tad un arī šobrīd ir Krisa Mārtina “Where Is My Boy”, kas, manuprāt, pat pārspēj dažu labu Coldplay studijas darbu. Arī otrs Mārtina iedziedātais treks - “Your Love Means Everything Part 2” ir tiešām veiksmīgs.

Kopumā, ja izdotos atmest paša dīdžeja sameistarotos instrumentālos easy listening/triphoping garadarbus, tad rezultāts varētu būt pat ļoti interesants, arī Maikla Staipa un Flaming Lips skaņdarbi, kas ieturēti māksliniekiem raksturīgā stilistikā, ir patiesi izdevušies.

Izdošanas datums 25.05.2004.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu