Gabin "Gabin"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šis "jaukais" ieraksts ir franču St.Germain, vācu De Phazz loģisks turpinājums. Ideāls albums, lai to klausītos un vienlaikus runātu pa telefonu, lai kārtotu sev svarīgās darījumu lietas. "Gabin" varētu raksturot kā tipisku franču "lounge" un "atslodzes" mūziku - patiesībā ir divi mūziķi no Itālijas.

Gabin "Gabin" (Astralwerks) 7/12

Albuma interesantākais skaņdarbs ir vecas svinga tēmas sempls “Doo Uap, Doo Uap, Doo Uap”, kas vieglā house ritmā tiek dungots visas dziesmas garumā. Skaņdarba “Delire Et Passion” sākums ir gluži kā Džeimsa Bonda kino tēma, kas vēlāk pārvēršas lēnā Smoke City “Underwater Love” bosanovas noskaņā.

Albumā dzirdami vairāki viesvokālisti, kā arī pazīstamais saksofonists Stefano Di Battista, kura ierakstus izdod prestižā džeza mūzikas ierakstu kompānija “Blue Note”. Džozefa Fargjēra (Joseph Fargier) balss skaņdarbā “Une Histoire D’amoure” atgādina kaut ko pat no Gipsy Kings repertuāra, tikai remiksētā variantā.

Kafejnīcu un restorānu īpašnieki varētu droši sarosīties un iegādāties itāļu Filipo Kleri (Filippo Clary) un Maksa Botini (Max Bottini) radīto Gabin ierakstu saviem iestādījumiem kā fona mūziku, kuras ritmā sagurušie viesi varētu netraucēti savā starpā tērzēt.

Izdošanas datums 29.10.2002.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu