The Von Bondies "Pawn Shoppe Heart" (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Detroitas jaunā roka sensācija The Von Bondies laiž klajā trešo studijas plati "Pawn Shoppe Heart", kas ir dinamisks glam, soul, punk un rock'n'roll kokteilis.

The Von Bondies "Pawn Shoppe Heart"

(Sire)

8/12

Tie, kas seko mūzikas dzeltenajai presei, noteikti būs jau pamanījuši The Von Bondies solista Jason Stollsteimer fotogrāfijas dažādos žurnālos, kuros viņš redzams ar uzdauzītu zilu aci. To viņam kādā kautiņā "sarūpējis" Jack White (White Stripes) pēc kāda strīda par dāmu... tipiski garage mūzikai. Patiesībā Jack White palīdzējis 2001. gadā producēt jauno censoņu pirmo albumu, šoreiz gan Von Bondies debitējuši jaunā mūzikas izdevniecībā „Sire” un strādājuši ar ex Talking Heads dalībnieku/producentu Jerry Harrison.

Arī The Von Bondies saturiskā formula ir precīza - meitene spēlē basģitāru un vietām piedzied, šur tur pat uzņemas pirmo balsi („Not That Social”) - „I’m not that social, Just a good drinker”. Pirmais albuma grāvējs ir klasiskais „C’mon C’mon”, kas sākas ar nedaudz reverbrētas ģitāras rifu un eksplodē piedziedājumā, kura līdzi dziedamā daļa ir gluži vienkārša - „C’mon C’mon”.

Tieši dziesmas, kurās sadziedas vairāki grupas dalībnieki, manuprāt, ir plates stiprā puse, vietām The Von Bondies iegrimst glam roka estētikā, ietekmējoties no T-Rex, īpaši tas jūtams plates ievadā „No Regrets”. Kopumā vokālista balss ir spēcīga, sulīga un nedaudz piesmakuša roka paraugs, kas piešķir platei nepieciešamo roka sajūtu... muzikāli gan vietām vairākas klišejas, tomēr tas netraucē saklausīt ierakstā tikai to labo.

 Izdošanas datums 09.03.2004.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu