Astor Piazzolla „Remixed” (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sensacionālie franču projekta The Gotan Project panākumi iedvesmojuši ierakstu izdevniecības izdot jaunus un jaunus slavenā Argentīnas komponista Astora Piacollas darbu aranžējumus. Šoreiz jauns remiksu albums, kurā savu DJ meistarību mēģina demonstrēt Koop, 4Hero, Nuspirit Helsinki u.c.

Astor Piazzolla „Remixed” (Milan Records) 6/12

Piacollas mūzikas popularizēšanā liela nozīme ir arī rīdziniekam Gidonam Krēmeram, kurš izdevis vairākus skaņu ierakstus ar komponista darbiem, no kuriem populārākais ir Leonīda Desjatnikova aranžētais „Maria De Buenos Aires”. Pēc komponista nāves 1992. gadā arī daudzi džeza mūziķi pievēršas tango tēmai, kas oriģināli kā deja radusies Argentīnā, dejojot savā starpā diviem vīriešiem. Pēdējos gados komponista mūzika ir piesaistījusi arī daudzu dīdžeju uzmanību, daļa no kuriem iekļauti arī šajā kompilācijā.

Platē atrodami zviedri Koop, kuru remikss, manuprāt, ir viens no veiksmīgākajiem, somi, Nuspirit Helsinki, Detroitas skatuves mākslinieki John Beltran un John Arnold, briti 4Hero u.c.

Kopumā pieklājīga dīdžeju nodeva modes tendencēm, kas muzikāli ne ar ko interesantu nepārsteidz un nesaviļņo. Tipiska fona mūzika, kas nepretendē uz klausītāja uzmanības ilgstošu noturēšanu. Sezonas prece.

Izdošanas datums 07.10.2003.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu