You Say Party! We Say Die! "Lose All Time" (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Deju panks no Kanādas - You Say Party! We Say Die!

You Say Party! We Say Die! "Lose All Time" (Paper Bag Records) 7/12

Arvien biežāk neatkarīgās mūzikas grupas cenšas savienot ģitārmūziku ar deju mūziku, vieniem tas izdodas lieliski (LCD Soundsystem, CSS), citiem mazāk veiksmīgi (šeit diemžēl piemēru daudz vairāk). 2005. gadā, kad šis Kanādas kvintets laida klajā savu debijas albumu "Hit the Floor!", likās, ka You Say Party! We Say Die! varētu kļūt par vienu no svarīgākajiem šā virziena lāpnešiem. Ja varbūt viss albums kopumā nebija ģeniāls, tad viens skaņdarbs no tā tāds noteikti tomēr bija - "The Gap" (skat. audio). Gadu vēlāk albums tiek pārizdots no jauna, taču nekāda revolūcija nenotiek.

function orbRadio(songid){var playerWin = window.open(''http://www.orb.lv/player2/?cat=user&subcat=79652&subcat2=646967&songid=''+songid+'''',''player_new'',''width=950,height=650,left=0,top=0,scrollbars=yes,resizable=yes'');playerWin.focus();}You Say Party! We Say Die! - The gap (between the rich and the poor)

Šogad 20. martā Toronto mūzikas izdevniecības "Paper Bag Records" paspārnē You Say Party! We Say Die! (bieži saīsin. YSP! WSD!) meitenes un zēni laiduši klajā otro studijas plati "Lose All Time". Šomēnes tas nonāks veikalos Apvienotajā Karalistē, bet tikai augustā Amerikas tirgū.

Kā vēsta leģenda, You Say Party! We Say Die! izveidojušies 2003. gadā uz riteņbraucēju bandas "The Smoking Spokes" bāzes, decembrī esot bijis pārāk auksts, lai braukātu ar velosipēdu, tādēļ nolemts pievērsties mūzikai. Pirmais koncerts notiek 2004. gadā Abotsfordas pilsētas baznīcas pagrabā, drīz seko arī kopīgi koncerti ar The Blood Brothers un Pretty Girls Make Graves.

Grupas otrais albums ir daudz noslīpētāks, profesionālāk ierakstīts, taču, manuprāt, tajā nav īsti kur "piesiet ausi", nav pie kā pieķerties, kā tas bija debijas ierakstā. Viens pats "The Gap" iznesa visu ierakstu, notušējot vājākās vietas un izceļot pirmo muzikālo eksperimentu radošās spontānās veiksmes.

"Lose All Time" kopumā ir daudz sabalansētāks, taču tajā trūkst MŪZIKAS, tajā ir jau kaut kur dzirdēti sintezatoru motīvi, nu jau klišejiski dejiski bungu bīti. Arī vokālā ziņā Kristas Lovenas (Krista Loewen) pietiekoši jaudīgā balss nespēj konkurēt ar Karenu O ("Yeah Yeah Yeahs") vai šarma ziņā ar infantilo Lovefoxxx ("Cansei de Ser Sexy").

Izdošanas datums - 20.03.2007.

Video: Pirmais singls "Monster":

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu