Janet Jackson «Damita Jo» (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc skandalozā starpgadījuma ar atkailināto Džeksones krūti māksliniece steidz laist klajā jaunu studijas veikumu, kurā atklāj savu, tā vismaz tas tiek pasniegts, patieso būtību – būtni vārdā Damita Jo, kas ir mākslinieces otrais vārds.

Janet Jackson «Damita Jo»

(Virgin)

8/12

Tā vietā, lai nedaudz izkliedētu šo neveiklo «kailās krūts» atgadījumu, Dženeta Džeksone tikai piemet vairāk ogļu, plate ir pilna ar erotiskām un pat nedaudz "neķītrām" seksuālām epizodēm: "Relax, it's just sex» ir nobeiguma frāze vienam no pirmajiem skaņdarbiem "Sexhibition", kas patiesībā spilgti raksturo visu plates kopējo sajūtu... Sākot jau no jutekliskā albuma vāciņa foto, kurā 37 gadus vecā dziedātāja redzama atkailināta, beidzot ar orgasmisko "Moist" – "Boy, You're About to Make the Rain Come Down".

"Warmth" neatstāj pat brīvu vietu fantāzijai un iztēlei: "Hands Wrapped Around, Stroking, I feel You Get Erect» un «Ther's no Place Warmer Than My Mouth". Albums ir pilns ar erotisku terminoloģiju, mākslinieces čukstošo balsi un piesardzīgiem aranžējumiem, kurus lēnā bītā «sacepuši» Jimmy Jam un Terry Lewis.

Albums sākas ar minimālo «Looking For Love», kas savas elektroniskās ņurdoņas dēļ sasaucas ar Bjorkas pēdējiem darbiem. Viens no viesmāksliniekiem ir nesen apskatītais Kanje Vests (Kanye West), kas pazīstams arī kā viens no Jay-Z producentiem. Viņš piedalās vienā no plates veiksmīgākajiem skaņdarbiem «My Baby».

Janet Jackson "Damita Jo"
Janet Jackson "Damita Jo" Foto: Publicitātes foto

Kopumā ieraksta muzikālais materiāls, manuprāt, tomēr ir pietiekoši saturīgs, platē iekļautas 22 kompozīcijas. «Damita Jo» ir mākslinieces astotais soloieraksts.

Izdošanas datums 30.03.2004.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu