U.N.K.L.E. "Never Never Land" (33)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau gada sākumā par vilšanos parūpējās veterāni Massive Attack ar neizteiksmīgu un muzikāli vāju plati, tad šobrīd vēl vienu nepatīkamu pārsteigumu sagādā dīdžeju mega projekts U.N.K.L.E. Neskatoties uz plašo viesvokālistu klāstu, "Never Never Land", manuprāt, ir pliekans, garlaicīgs un muzikāli primitīvs darbs.

U.N.K.L.E. "Never Never Land"

(Universal/Mo'' Wax)

5/12

Projekta iniciators ir ievērojamās britu mūzikas izdevniecības "Mo Wax" radītājs Džeimss Lavels (James Lavelle), kas, gluži kā pirms pieciem gadiem lieliskajā "Psyence Fiction" ierakstā, pieaicinājis virkni mākslinieku. To skaitā šoreiz Josh Homme (Queens Of The Stone Age), Ian Brown (The Stone Roses), 3D (Massive Attack), Jarvis Cocker (Pulp) u.c.

Atšķirībā no 1998. gada "Psyence Fiction", kura līdzautors bija DJ Shadow, jaunākais projekta veikums tapis, Lavels sadarbojoties ar citu dīdžeju, proti, Ričardu Failu (Richard File). Kaut arī disks sākas ar asprātīgu ozija osborna (Ozzy Osbourne) samplu "I’ve Changed", plates turpinājums, manuprāt, ir neveiksmīgs bezpersoniskas elektropopa mūzikas vārstījums. Diemžēl "Never Never Land" neglābj arī Ian Brown piesmakušais dziedājums, kas citreiz ir sagādājis patīkamus muzikālos brīžus.

Izdošanas datums 23.09.2003.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu