David Sylvian "Blemish" (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ex-Japan solists Deivids Silvians (David Sylvian) ir vienmēr zinājis, ar ko sadarboties, lai izvairītos no 1980. gadu jaunā romantiķa uzlīmes, - Holger Czukay, Robert Fripp, Marc Ribot, Danny Thompson, Ryuichi Sakamoto, ir tikai daži no vārdiem.

David Sylvian "Blemish"

(Samadhisound)

11/12

Šoreiz, izdodot ierakstu pats savā kompānijā "Samadhisound", mākslinieks pārsteidz klausītāju ar dziļu, emocionālu un muzikāli piepildītu ierakstu. Par galvenajiem palīgiem pieaicināti elektroniskās mūzikas meistari Fennesz jeb Christian Fennesz un avangarda džeza ģitārists Derek Bailey, kas sev raksturīgā manierē piedalās kompozīcijās „The Good Son”, „She Is Not” un „How Little We Need To Be Happy”.

Albums pēc noskaņas līdzinās vēl kādas 80. gadu supergrupas Talk Talk solista Mark Hollis eksperimentālajam debijas ierakstam. Tas ir ieturēts vienā konstantā noskaņā, bez lieliem kāpumiem un kritumiem, īpaši būtisks ir „Fennesz” ieguldījums pavadījuma veidošanā. Elektronikas un elektriskās ģitāras sintēze ir „Blemish” skanējuma pamatā. Iespējams, "Blemish" ir Deivida Silviana visu laiku labākais ieraksts...

Izdošanas datums 22.05.2003.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu