Bonobo «Dial M For Monkey» (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Ibiza Chillout» kompilāciju patstāvīgais iemītnieks - projekts Bonobo laidis klajā jau trešo studijas darbu «Dial M For Monkey».

Bonobo «Dial M For Monkey»

(Ninja Tune)

7/12

To šoreiz izdod prestižā ierakstu izdevniecība «Ninja Tune», kas slavena ar elektroniskās mūzikas dažādu formu un izpausmju popularizēšanu.

Bonobo pamatā darbojas viens cilvēks – Saimons Grīns (Simon Green), kas 1999. gadā debitēja ar pirmo ierakstu, kas iekļāvās tobrīd jau plaukstošajā elektronisko romantiķu vidē. Bonobo mūzika ir instrumentāla, nepretencioza un vienlaikus visai vienveidīga, kas tomēr neliedz tai radīt patīkamu vienotu skanējumu un atmosfēru. Prātā nāk asociācijas ar «Zero 7», «Tosca», «Nightmares On Wax» u.c.

Bonobo «Dial M For Monkey»
Bonobo «Dial M For Monkey» Foto: Publicitātes foto

Kaut arī pēdējos gados ir vērojama šāda veida mūzikas pārprodukcija neskaitāmu izlašu - En Chillada, Cigar lounge, Coctail lounge VIP Lounge, Groove Lounge, Chill at the Global Cafe, Cafe Del Mar Chillhouse, Ibizza Chillout, Chillout Raindance, Chillout Experience, Global Warming, Winter Chill, Sensual Bedtime for Loungin’ and more, Pure Cinema Chillout utt., tomēr Bonobo pilnais albums spēj pierādīt, ka, iespējams, labāka izvēle ir vienas grupas ieraksts, kas sniedz autoram iespēju uzrunāt klausītāju visas plates garumā un sniegt to, ko reizēm dažādas izlases savas daudzveidības un bieži vien saturiskā un muzikālā tukšuma dēļ nespēj nodrošināt.

Izdošanas datums 17.06.2003.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu