Shiny Toy Guns "We Are Pilots" (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Shiny Toy Guns ir jauna amerikāņu grupa no Losandželosas, kas dibināta 2002. gadā. Tas ir tikai laika jautājums, lai par viņiem runātu visi...

Shiny Toy Guns "We Are Pilots" (Universal) 10/12

Amerikāņu interpretācija par sintīpopa ēru un 80. gadu popmūziku The Killers veidolā pierādīja, ka amerikāņi ir uz komerciāli pareizā ceļa. Shiny Toy Guns arī turpina smelties iedvesmu 80. gadu popmūzikas grupās ("Duran Duran", "Depeche Mode", "Human League" u.c.) un, savienojot to ar emoroka saucošajiem vokāliem un ģitāru rifiem, radījuši perfektu 2007. gada grāvēju "You Are The One" (skat. video).

Sākotnēji plate izdota 2006. gada nogalē, taču, iespējams, tieši pateicoties dziesmas "You Are The One" iekļaušanai FIFA 07 videospēlē, interese par Shiny Toy Guns tikai aug augumā. Arī otrs albuma singls "Le Disko" nokļūst "Burnout Dominator" videospēlē, plus vēl šīs dziesmas fonā pa mēli pastaigājas šova "America''s Next Top Model" meitenes.

Shiny Toy Guns nākotnes panākumu pamatā varētu būt arī grupas vizuālais tēls - abi singlu videoklipi rada sajūtu, ka grupa nāk no, piemēram, 2013. gada, protams, Shiny Toy Guns sintezē daudzas zināmas ietekmes, taču rezultāts ir visnotaļ fascinējošs. Pirms gada vai diviem līdzīgi spēlēja vēl viena Losandželosas grupa Clear Static, tomēr toreiz puišiem kaut kas neizdevās un par viņiem ir informēts tikai retais, kas zina, varbūt arī manas prognozes par Shiny Toy Guns komerciālajiem panākumiem būs izrādījušās kļūdainas un Shiny Toy Guns kļūs par kārtējo "one hit wonder" ierindnieku.

Otrs Shiny Toy Guns "āķis" ir meitenes/zēna vokāls, gluži kā pēc "Human League" parauga. Šo dziedošo tandēmu veido Gregorijs Čads Petrijs (Gregori Chad Petree) un fascinējošā "topošā roka dīva" Kera Feja (Carah Faye). Meitenes balss un intonācijas ir pat ļoti līdzīgas The Human League blondajai skaistulei Sūzannai Sūlijai (Susanne Sulley). Arī muzikāli starp roķīgākiem skaņdarbiem atrodami izteikti elektroniski diko hiti.

Starp citu, pirms kāda laiciņa presē bija izskanējušas baumas, ka slavenās Parisas Hiltones albumā patiesībā balsi studijā ierakstījusi tieši Kera Feja, taču dziedātāja šo faktu noliedz.

Singls "You Are The One" atkārtoti tiek izdots šonedēļ, albums - 24. aprīlī.

Izdošanas datums - 17.10.2006. - 24.04.2007.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu