Domotic "Bye Bye"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ja islandiešu puselektroniskais projekts Mum ir šobrīd aktuālākais un karstākais muzikālais notikums, tad agri vai vēlu, tiek atklāti līdz šim nepazīstami mākslinieki, kuru mūziku varētu salīdzināt.

Domotic “Bye Bye” (Active Suspension) 10/12

Šoreiz muzikālas asociācijas ar Mum rodas noklausoties jauno Domotic ierakstu “Bye Bye”. Domotic līdzīgi kā Mum izmanto smalkas, pat bērnišķīgas (prātā nāk Plone vienīgais šedevrs) analogo sintezatoru iespējas, tikai atšķirībā no islandiešu pēdējās plates, Domotic praktiski neizmanto dzīvo vokālu.

Gandrīz vienīgie vārdi ierakstā ir “Kādu dienu, kad saule iespīdēja mūsu klasē, es izņēmu ārā savu spogulīti un spīdināju to uz sienas. Kas spīdina spogulīti uz sienas? - jautāja mūsu skolotāja. Nāc priekšā un spīdini to mums visiem”.

Astoņos šā debijas albuma skaņdarbos Domotic, manuprāt, spēj radīt patīkamas, siltas muzikālas noskaņas un vēlreiz apliecina franču elektroniskās mūzikas smalko rokrakstu un gaumi.

Izdošanas datums 06.03.2002.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu