Willard Grant Conspiracy "Regard The End" (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nika Keiva (Nick Cave), "Tindersticks" un varbūt pat "Lambchop" mūzikas cienītāji noteikti par labu varētu atzīt "Willard Grant Conspiracy" kārtējo veikumu "Regard The End".

Willard Grant Conspiracy "Regard The End” (Glitterhouse) 10/12

Prestižais mūzikas žurnāls UNCUT šo plati nosaucis par mēneša ierakstu, kas, manuprāt, ir visai pelnīta un pamatota atzinība.

Ansambli dibinājis dziedātājs Roberts Fišers (Robert Fisher) un ģitārists Pols Ostins (Paul Austin) 1995. gadā Bostonā kopā ar citiem domubiedriem, kuru skaits brīžiem sasniedza pat vairāk kā divdesmit. Mākslinieki rakstījuši dziesmas vietējā studijā un muzicējuši vietējos krogos. Viņu mūzika balstās amerikāņu folka tradīcijā, Fišera, kas izceļas ar "ZZ Top" cienīgu bārdu, teksti ir eksistenciāli un tēlaini, skarot nāves, mīlestības, vientulības un cilvēka iekšējo konfliktu tēmas.

Grupas 5 studijas ieraksts "Regard The End" ieturēts alt. kantri stila ietvaros, izmantojot daudzus instrumentus - mandolīnu, vijoli u.c. Kā viesvokālisti pieaicināti Kristini Heršu (Kristin Hersh), Jess Klein un Bleiku Hazardu (Blake Hazard). Muzikāli asociācijas rodas ne tikai ar Niku Keivu bet arī ar Giant Sand un Calexico, kas uzskatāmi par alt. kantri atpazīstamākajiem vārdiem.

Dīvaini, ka šis lieliskais ieraksts nav pieejams grupas dzimtenē ASV, kā leģenda vēsta, to iespējams noklausīties tikai kādā Masačusetas krodziņā Juke Box automātā, iemetot 25 centus.

Izdošanas datums: 26.05.2003.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu