Nina Nastasia "Run To Ruin"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ninas Nesteišas (Nina Nastasia) pagājušā gada plati "The Blackened Air" nesen aplūkoju savā apskatā, pienācis laiks ielūkoties mākslinieces jaunākajā veikumā "Run To Ruin", kas dienas gaismu ieraudzījis mēneša sākumā.

Nina Nastasia "Run To Ruin" (Touch And Go) 10/12

Ja "The Blackened Air" bija dzidrs, optimisma pilns ieraksts ar visas pavadošās grupas aktīvu muzikālo līdzdalību, tad mākslinieces jaunākais ieraksts ir noskaņas ziņa pretējs, tas ir nedaudz akustiskāks, kaut arī šajā ierakstā dziedātājas grupa demonstrē dažādu instrumentu (vijoles, akordeona, harmonikas u.c.) lietošanas prasmi.

Bungas šoreiz palīdzējis iespēlēt muzikāli radniecīgās grupas Dirty Three mūziķis Džims Vaits (Jim White). Albuma lielākā daļa dziesmu ierakstītas 2002. gada jūnijā Francijā, tās producējis leģendārais Steve Albini (Nirvana, Low, Nine Inch Niles...).

"Run To Ruin" ir šķietami depresīvāks, skumjāks ieraksts, kurā dzirdamas tādas rindas kā: “All the love / I have left / You won’t know / You won’t know”. Tas varbūt reizēm liek pastiepties plauktā pēc mākslinieces pirmajiem diviem albumiem, tomēr pēc vairākām klausīšanās reizēm arī šī plate nokļūst starp gada labākajiem ierakstiem.

Izdošanas datums 03.06.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu