Ne-Yo "Year of the Gentleman" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Komerciālākais un ambiciozākais no šīs trijotnes noteikti ir Ne-Yo.

Ne-Yo "Year of the Gentleman" (Secret City Records) 8/12

Tieši Ne-Yo ar katru jaunu ierakstu cenšas meklēt mūzikā ko jaunu, šoreiz viņš apvienojis R&B ar deju mūzikas ritmiem. Taisnības labad jāsaka, ka šis eksperiments ir īstenots tikai pirmajā plates dziesmā "Closer", pārējais albuma materiāls ir tradicionāls Ne-Yo.

Jaunais albums "Year of the Gentleman" seko 2007.gada maijā izdotajam . Tātad katru gadu jauns albums! Papildus tam Ne-Yo kā dziesmas līdzautors arī saņēma “Grammy” balvu par sadarbību ar Riannu dziesmā "Hate That I Love You So" un par Bejonsē izpildīto dziesmu "Irreplaceable". Jau iepriekšējos apskatos minēju, ka Ne-Yo jeb īstajā vārdā Šafers Smits (Shaffer Chimere Smith) ir pieprasīts dziesmu autors un atbildīgs par Vitnijas Hjūstones, Britnijas Spīrsas, Enrikes Iglesiasa, Ašera, Krisa Brauna u.c. mākslinieku dziesmām.

Savā jaunajā albumā Lasvegasā dzimušais mūziķis atkal demonstrē savu izpratni par to, kas klausītājam nepieciešams. Albums tapis galvenokārt Eiropā, un, to rakstot, Ne-Yo iedvesmojies no saviem elkiem – 50.gadu mūziķu formācijas Rat Pack, kam arī veltīts jaunā albuma nosaukums.

"Frenka Sinatras un Semija Deivisa stils ir tas, pēc kā tiecos savā mūzikā un imidžā," atklāj Ne-Yo. Man gan vairāk izskatās, ka Ne-Yo tiecas apsteigt pašu Maiklu Džeksonu...

Albuma pirmais singls "Closer" sarakstīts Londonā, apvienojot amerikāņu R&B ar eirodisko bītu, savukārt šobrīd jau popularitāti ieguvis otrais albuma singls "Miss Independent" (skat. video).

Ne-Yo "Miss Independent"

Izdošanas datums - 16.09.2008.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu