The Magic Numbers "Those The Brokes" (3)

Jānis Žilde
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Omulīgie The Magic Numbers steiguši laist klajā otro studijas plati "Those The Brokes".

The Magic Numbers "Those The Brokes"  

(Heavenly)

7/12

Kādēļ steiguši? Pagājis tikai gads un daži mēneši, kopš pagājušogad izdots grupas debijas ieraksts. Tas tomēr ir diezgan īss (salīdzinoši) laika posms jaunu dziesmu radīšanai, ierakstīšanai un izdošanai, ja nu vienīgi The Magic Numbers nav dziesmu sacerēšanā piešāvuši roku tā, ka dziesmas birst kā no pārpilnības raga...

The Magic Numbers laikam būs viena no tām grupām, kura ierindojama kategorijā "lieliski hiti no ne tik lieliskiem albumiem", proti, to jau apliecināja grupas pirmais ieraksts un, manuprāt, tas attiecināms arī uz šo - albumos ir tikai dažas tiešām teicamas melodijas, taču kopumā albumi ir viduvēji.

"Those The Brokes" divas skaistākās pērles, manuprāt, ir, pirmkārt, jau liriskais valsītis "Boy", kurā savas balss dotības demonstrē viena no brāļu/māsu pāra daiļajām būtnēm - Mišele Stodarta (Michele Stodart) un, otrkārt, patlaban aktuālais singls "Take A Chance". Kaut nebūšu pārsteigts, ja, tuvojoties Ziemassvētkiem, par otro singlu tiks izvēlēta plates ievadošā dziesma "This Is A Song".

The Magic Numbers "Those The Brokes"
The Magic Numbers "Those The Brokes" Foto: Publicitātes foto

Diemžēl brīžem ("Undecided", "Slow Down (The Way It Goes)") grupa sāk tuvināties pusaudžu soula dīvas Džosas Stounas formātam vai 90. gadu britu popmūzikas klasiķiem The Beautiful South, taču kopumā plati caurstrāvo 60. gadu hipiju estētika, saulaino "The Beach Boys" un "Mamas and The Papas" garā.

Izdošanas datums 06.11.2006.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu