Stereo Total "Musique Automatique"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai arī Stereo Total albums "Musique Automatique" izdots jau 2001. gadā, šā gada 8. oktobrī tas izdots atkārtoti.

Stereo Total "Musique Automatique" (Kill Rock Stars) 10/12

Tas tomēr nav vienīgais iemesls, lai par to uzrakstītu pāris rindiņas, jo šis tiešām ir ievērības vērts, asprātīgs un kvalitatīvs ieraksts.

Stereo Total darbojas francūzis Fransuāzs Kaktus (Francoise Cactus) un vāciete Brezele Goringa (Brezel Goring), kas dzied pārmaiņus gan franciski, gan vāciski. Pirmās asociācijas veidojas ar japāņu duetu Pizzicato 5, taču Stereo Total ietekmes ir daudzpusīgākas un kolorītākas. Jāmin kaut vai plašais kaverversiju arsenāls, sākot no Vanesas Paradī (Vanessa Paradis), beidzot ar hiphopa mākslinieču Salt’n Pepa dziesmām.

Mūzika, kas iederas kā fons ballītēs un saviesīgos pasākumos vai vienkārši, lai uzlabotu garastāvokli. "Musique Automatique" jau ir grupas piektais studijas ieraksts, kas, manuprāt, skanējuma ziņā ir visnoslīpētākais. Ierakstā izmantoti analogie sintezatori, bungmašīnas, disko un 80. gadu sintipopa ritmi un lipīgas melodijas.

Īpaši ieteicams franču un vācu valodas zinātājiem.

Izdošanas datums 08.10.2002.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu