The Jeevas "1234"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Krispians Milzs (Crispian Mills) ir atgriezies un gatavs ROKAM," - šādi un līdzīgi saukļi arvien biežāk parādās mūzikas presē.

The Jeevas "1234" (Cowboy Musik) 8/12

Kas ir Krispians Milzs, kāds varētu jautāt? Domāju, ka daudzi atceras 90. gadu otrajā pusē populāro britu mūzikas rokgrupu Kula Shaker un viņu tā laika šedevru "K". Tātad, Krispians Milzs – bijušais Kula Shaker līderis - pēc ilgākas klusēšanas ir atgriezies ar jaunu albumu un jaunu grupu The Jeevas.

Albums ierakstīts 2 mēnešos grupas bundzinieka Endija Niksona (Andy Nixon) mājas studijā un, lai izvairītos no sarežģījumiem attiecībās ar lielajām kompānijām, ieraksts izdots savā ierakstu kompānijā "Cowboy Musik". Kādā intervijā Milzs izsakās, ka nejūtas vēl tik spēcīgs, lai darbotos vienatnē kā solomākslinieks, tāpēc atradis sev domubiedrus un izveidojis grupu.

The Jeevas mūzika ir ļoti vitāla un melodiska, gandrīz katrs skaņdarbs ir potenciāls radio hits. Ierakstā nav ne miņas no austrumu mūzikas dekorācijām, kā tas bija Kula Shaker platēs. "1234" pirmais singls "Virginia" būtībā summē albuma kopējo ideju. Lieliska atgriešanās!

Izdošanas datums 03.10.2002.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu