The Delgados "Hate"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zināmā mērā The Delgados varētu dēvēt par britu mūzikas atbildi amerikāņu Mercury Rev un Flaming Lips lieliskajiem ierakstiem 90. gadu beigās.

The Delgados "Hate" (Mantra) 10/12

Atbilde, kuru paši briti tā arī līdz šim, izskatās, nav vēl īsti novērtējuši un sapratuši. The Delgados izveidojušies Glāzgovas pilsētā, Skotijā 1994. gadā. Grupas dalībnieki ir stāvējuši pie slavenās skotu ierakstu kompānijas "Chemical Underground" šūpuļa un palīdzējuši izdot ierakstus tādiem māksliniekiem kā Mogwai, Arab Strap un Bis.

"Hate" ir grupas ceturtais studijas albums, kas turpina Belle&Sebastian + Flaming Lips mūzikas garā. Albuma nosaukums nezinātāju varētu uzvedināt uz domām par visai drūmu un depresīvu saturu, taču, pēc ieraksta noklausīšanās, šādas domas varētu pazust. Ieraksts ir melodisks, brīnišķīgi aranžēts un, kas svarīgākais – konceptuāls. Tieši koncepcijas trūkumu varētu pārmest The Delgados iepriekšējiem ierakstiem. Šis droši ir viens no labākajiem mūzikas ierakstiem savā žanrā šogad.

Ja vēlaties dzirdēt kādu no The Delgados albuma dziesmām, noregulējiet sestdien plkst. 20 savus radio uz 96,2 FM un klausieties "Gala raidījumu", kurā turpmāk katru nedēļu es pievērsīšos, manuprāt, interesantākajiem pēdējā laika ierakstiem.

Izdošanas datums 21.01.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu