Trouble Man "Time Out Of Mind" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trouble Man ir kārtējais mākslinieka Marka Pičarda (Mark Pritchard) projekts. Elektroniskās mūzikas veterāns turpina pievērsties vieglai "atslodzes" (chillout) elektroniskajai mūzikai, piedāvājot kvalitatīvu un baudāmu skaņuplati “Time Out Of Mind”.

Trouble Man "Time Out Of Mind" (Jive) 10/12

Marks Pičards mūzikas pasaulē darbojas jau 15 gadus, bijis pazīstams kā Reload, Link, NY Connection, Harmonic 33 u.c. Jau jaunības gados Marks aizrāvās ar Detroitas tehno, 60. gadu „lounge“ un fankmūziku. Atradis domubiedrus Toma Midltona (Tom Middleton) un Ričarda Džeimsa ("Aphex Twin") personā, izveidoja ierakstu izdevniecību „Evolution“, kuras kataloga izlasi vēlāk izdeva cita elketroniskās mūzikas kompānija „Warp“. 90. gadu beigās Marks pievērsās gan "ambient", gan hiphopa eksperimentiem, remiksējot Lamb, Orb, Tribe Called Quest u.c.

Šogad mākslinieks atgriežas kā Trouble Man, kas ir teicams mikss starp brazīļu bossa nova, soulu, fanku un “easy listening”. Platē atrodami jau klubos ievērību guvušie “Change Is What We Need” un “Strike Hard”. Ierakstā piedalījušies arī vairāki viesvokālisti, no kuriem atpazīstamākie ir Nina Miranda ("Smoke City" & "Da Lata"), Stīvs Speiseks (“Spacek”) un Eska no grupas New Sector Movements – viņas iedziedātais soula skaņdarbs “Roll On" šeit ir lielisks žanra paraugs. Tomēr, manuprāt, plates skaistākā kompozīcija ir vieglā bossa nova ritmā ieturētā Smoke City solistes dziedātā “Paz”.

Mūzika atslodzei tumšos ziemas vakaros un rītos.

Izdošanas datums 12.07.2004.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu