Tricky «Vulnerable»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viens no agrīnā «Massive Attack» dalībniekiem pēc 1995. gada solo šedevra «Maxinquaye» atgriežas ar kārtējo studijas ierakstu «Vulnerable», kas diemžēl atkal sagādā nelielu vilšanos.

Tricky «Vulnerable»

(Sanctuary)

6/12

«Vulnerable» savā ziņā labo tās kļūdas, ko mākslinieks pieļāva iepriekšējā platē «Blowback», pievērsdamies nu-metal tēmām. Tomēr atgriezties 90. gadu vidus radošajā pacēlumā Tricky šoreiz, manuprāt, atkal nav izdevies. Kaut arī Tricky pieaicinājis par viesvokālisti itāļu izcelsmes dziedātāju Costanza, kas zināmā mērā aizstāj mākslinieka ilggadējo draudzeni un radošo domubiedru Martinu Topliju-Bērdu (Martina Topley-Bird), galarezultāts diemžēl tikai attāli atgādina mākslinieka labākos ierakstus.

Slavens ar savu bravurību un pašsludināto izredzētību, Trikijs zināmā mērā pats veicināja savas muzikālās karjeras lejupslīdi, neticami, taču bez īpašiem reklāmas pasākumiem 1995. gada debijas plate «Maxinquaye» iekļuva britu pārdotāko albumu 2. vietā, kas šāda veida mūzikai ir visai ievērojams panākums.

Patīkams pārsteigums ir divas 80. gadu indī mūzikas klasikas kaverversijas – XTC «Dear God» un The Cure «Love Cats».

Izdošanas datums 17.06.2003.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu