Scissor Sisters "Scissor Sisters" (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ņujorkas aktuālie klauni, to domāju tikai un vienīgi labā nozīmē, - Scissor Sisters ar Pink Floyd kaverversiju dziesmai "Comfortably Numb" iekaro ierakstu topu virsotnes.

Scissor Sisters "Scissor Sisters"  

(Polydor)

9/12

Ņujorkas kvinteta Scissor Sisters nosaukums aizgūts no sarunvalodas izteiciena, kas apzīmē lesbietes. Daudzi mūzikas kritiķi jau paspējuši viņus ar ādas biksēs tērpušos vokālistu priekšgalā nodēvēt par šā gada Electric Six, ar ko domājot, protams, to, ka mākslinieki sevi pārāk nopietni neuztver. Muzikāli šis salīdzinājums tomēr nav veiksmīgs; noklausoties kaut vai to pašu "Comfortably Numb", kas ir ekscentrisks disko ar Bee Gees cienīgiem falsetiem un vokālajiem gājieniem, rodas nedaudz cits iespaids.

Atgādināšu, ka nesen rīkotajā BBC ekspertu aptaujā par gada iespējamiem lielajiem muzikālajiem atklājumiem Scissor Sisters bija nominēti kā vieni no spilgtākajiem atklājumiem. Tam gribētu arī piekrist, ieraksts ir pietiekoši uzjautrinošs un asprātīgs, tomēr arī muzikāli rūpīgi sagatavots. Biežākie salīdzinājumi ir ar Elton John, Bee Gees, David Bowie un Roxy Music.

Scissor Sisters "Scissor Sisters"
Scissor Sisters "Scissor Sisters" Foto: Publicitātes foto

Iespējams, Scissor Sisters kļūs tikai par tādiem kā jocīgiem viendienīšiem, gluži kā Junior Senior, kas iespējams ir visticamākais grupas scenārijs, tomēr gribētos cerēt un es pat esmu pārliecināts, ka tā nenotiks. Domāju, ka šis noteikti kļūs par vienu no gada tā dēvētajiem ballīšu albumiem, katrā ziņā "Comfortably Numb" ir ideāli piemērots dejām.

Izdošanas datums ASV 02.02.2004.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu